fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Anora’s Spirituele Lifestyle Beurs

2 juni - 11:00 - 17:00

Deze Spirituele Lifestyle beurs is een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om “boodschappen” te ontvangen. Een sfeervolle laagdrempelige beurs met mensen met een goede intentie en die
graag vanuit de essentie willen leven.De deelnemers willen je graag helpen met de verbinding met jezelf en anderen, de zoektocht naar antwoorden die erg van belang kunnen zijn om volgende stappen te zetten.
Loop die dag rustig langs de diverse deelnemers, voel wie en welke discipline je aanspreekt, desnoods even een praatje maken met een deelnemer en dan beslissen wie bij je past om jou te helpen bij de gewenste vraag. Dus voel je Welkom.

Op de beurzen van Anora Spirit kunt u o.a. de volgende stands vinden: Aura en Chakra fotografie/healing, coaching en counseling, numerologie, (stoel)massage, reiki, handlezen, zandlezen, bloesemremedie, voetreflextherapie, energietekeningen, healing, mediums, paragnosten, helderziende waarnemingen, tarot, voeding en gezondheid, stenen en mineralen, diverse verkoop stands en natuurlijk heel veel informatie.

Het aanbod van standhouders verschilt per beurs, zodat het kan gebeuren dat niet alle hierboven genoemde stands aanwezig zijn.

De entree van de beurs bedraagt € 5,00 en met kortingsbon € 3,50 dit is inclusief de lezingen en workshops. ( kinderen tot 12 jaar gratis entree)

Lezingen
Tijdens de beurs worden diverse interessante lezingen en workshops gegeven, de deelname hieraan is gratis. Elke beurs heeft weer andere lezingen en workshops. U kunt bij elke beurs vooraf checken welke lezing of workshop wordt gegeven. Van te voren inschrijven is niet nodig.

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
11:00 - 17:00
Website:
www.anoraspirit.nl