fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anora’s Spirituele Bohemian Hippie Lifestyle Beurs

20 oktober 2019 - 12:00 - 18:00

€5

Deze Spirituele Bohemian hippie Lifestyle beurs is een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om lekker je zorgen even aan de kant te zetten en je onder te dompelen in de bohemian hippie sferen. Een sfeervolle en kleurrijke beurs waar mensen van alles kunnen vinden op het gebied van spiritualiteit en de Bohemian hippie levensstijl.
Op deze beurs vindt je vintage, handgemaakte, duurzaam geproduceerd, eigen ontwerp, fairtrade en biologische producten. Deze beurs brengt liefhebbers van spiritualiteit , vintage, kunstenaars en creatieve ondernemers samen en onderscheidt zich zo van andere beurzen. De beurs waar Love, Peace en Respect voorop staat .
Ook kun je lekker uit je dak gaan door eens lekker hard te zingen bij de Karaoke en genieten van de muziek die we op deze beurs aanbieden.

De entree van de beurs bedraagt € 5,00 en met kortingsbon € 3,00 . ( kinderen tot 12 jaar gratis entree)

Lezingen
Tijdens de beurs worden diverse interessante lezingen en workshops gegeven, de deelname aan lezingen is gratis Maar voor sommige workshops kan een kleine vergoeding gevraagd worden.. Elke beurs heeft weer andere lezingen en workshops. U kunt bij elke beurs vooraf checken welke lezing of workshop wordt gegeven. Van te voren inschrijven is niet nodig.

Gegevens

Datum:
20 oktober 2019
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
€5
Website:
www.anoraspirit.nl