fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Play-Ins Gruno’s Postharmonie Groningen

9 september 2019 - 20:00 - 22:00

Gruno’s Postharmonie -1e Divisie- heeft in een aantal secties ruimte voor nieuwe muziekvrienden. Iedereen is welkom, maar speel je KLARINET of ben je slagwerker met als specialiteit de MALLETS, kom dan zeker naar onze Play-in op maandag 9 september bij Muziek Organisatie Noord aan de Bieslookstraat 23 in Groningen en maak kennis met ons orkest o.l.v. Peter Kleine Schaars, oud chef-dirigent van de Marinierskapel. Als je wilt, speel je gewoon mee, dus neem gerust je instrument mee. Heb je geen instrument, dan zorgen wij ervoor. Ben je op op 9 september verhinderd, kom dag gewoon op een andere maandagavond. We zijn er elke maandag vanaf 19.30 uur. Wij hebben in eigen een beheer een klarinetopleiding. Ben je daar in geïnteresseerd, kom dan ook gerust langs en maak kennis met onze docent Frank Extra.

Ook de 3e helft is bij ons altijd goed verzorgd, dankzij de gezellige MON-bar. Wanneer je dus in een gezellige sfeer op hoog niveau onder zeer deskundige leiding muziek wilt maken, moet je beslist komen.

Heb je interesse om tamboer te worden of lid van onze Steelband? Ook daarvoor organiseren we een Play-in en wel op dinsdag 10 september in het Avanti-genouw aan het Damsterdiep 291-293, 9713 EG Groningen. O.l.v. instructeur Abel Zuidema kun je dan kennis maken met onze specifieke vorm van stokvoering of kennismaken met onze Steelband o.l.v. Auke Eshuis.

De play-ins beginnen om 20.00 uur. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via info@gph.nl of lidworden@gph.nl. Info over onze vereniging op www.gph.nl. Bezoek ook eens ons You Tube kanaal.

Minder weergeven

Gegevens

Datum:
9 september 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Website:
www.gph.nl