fbpx

Nieuwigheden voor 2017

 

Allereerst wensen we jullie namens de medewerkers van MON allemaal een heel goed, gezond en gelukkig 2017.

We hebben weer nieuws voor degenen die gebruik maken van de faciliteiten van MON: voornamelijk goed nieuws gelukkig!

Allereerst de prijzen verhuur ruimtes:

De verhuur van oefenruimtes wordt in de ochtend en middag fors goedkoper. Het gaat om de periode van 10.00 tot 18.00 uur

MON blijft de jeugd ook in 2017 sponsoren door deelnemers tót 18 jaar 50%  korting te geven op de huurprijzen van de oefenruimtes. Als minimaal de helft van de band nog geen 18 is geldt deze korting: dat betekent wel dat de medewerkers van MON moeten kunnen controleren of de leeftijd klopt: dat kan dan door het laten zien van een ID kaart of een ander geldig bewijs van leeftijd.

De 5-rittenkaart hebben we nog aantrekkelijker gemaakt voor de vaste klanten: de rittenkaart geeft sowieso al recht op korting, maar je bouwt met de rittenkaart ook een extra staffelkorting op: als je opvolgend een 5 rittenkaart koopt bouw je de volgende staffelkorting op : 0%, 1%, 2%,3%,4%,5%,8%,10%,11%,12%,13%,14% en 15%. Voorwaarde is wel dat je binnen 8 weken een nieuwe kaart aanschaft. Het mooie is dat je de korting ook meeneemt naar een daarop volgend jaar.

Zo kan de korting oplopen tot 35% (20% + 15%).

Een rekenvoorbeeld: smiddags een standaard 20m2 ruimte huren voor 3 uur kost 25 euro. Neem je een 5 rittenkaart dan kost deze ruimte omgerekend 20 euro per 3 uur. Als je vaker een rittenkaart neemt en je uiteindelijk de staffelkorting van 15% te pakken hebt, kost deze ruimte nog maar 16,25 per 3 uur! Dat is inclusief backline en inclusief BTW. Kun je ook nog de BTW verrekenen, dan kost deze ruimte 13,45 per 3 uur. Is nergens goedkoper te vinden.

Horeca:

De koffie en de thee is iets duurder geworden doordat de koffie- en theeprijzen zijn gestegen: een kop kost nu 1,75.

De bierprijzen zijn gelijk gebleven, alhoewel de inkoopkosten zijn gestegen: Grevensteiner en Pils kosten 2,30 per 0,3 cl. Voor een halve liter wordt 3,75 gerekend.

De bierkaart, de friskaart en de koffiekaart blijft ook in 2017 te koop. Een pils kost dan omgerekend 1,90, een kop koffie of thee 1,40 en een fris kost dan 1,80

Huisregels:

Het is niet toegestaan om in MON eigen drinken en eten mee te nemen. Voor etenswaren geldt dat hier afspraken over kunnen worden gemaakt (bijvoorbeeld: traktatie verjaardag op gebak). Etenswaren worden in het café genuttigd.

Helaas komt het voor dat mensen hun eigen bier meenemen in de oefenruimte. Hierdoor loopt MON het risico op beschadiging van de versterkers, kortsluiting, beschadiging van de vloer en ook nog eens extra afval. Bovendien betekent dat omzetverlies in de horeca van MON. We hebben besloten om geen ruimtes te verhuren aan mensen die zich niet aan deze huisregels houden en om eventueel schoonmaakkosten in rekening te brengen.

Opbergruimtes:

In het nieuwe jaar worden er in het voorjaar nieuwe opbergruimtes bijgebouwd. Deze zullen iets groter zijn dan de huidige opbergruimtes. We zijn van plan om 8 tot 10 nieuwe opbergruimtes te realiseren.

Evenementen:

Op de tweede woensdagavond van de maand biedt MON een podium voor Jazz-sessies.

Het basgitaarforum zal weer regelmatig bij MON plaatsvinden. Verder zullen er cursussen wordt georganiseerd, zoals drumstelstemmen, geluidstechniek en marketingtechniek.

Ook voor Try-Out’s is er weer ruimte bij MON.