fbpx

Lotte de Bruin – Saxofoon

Lotte Bruin Saxofoon
(C) Foto: Aranka Kuiper

Saxofoon spelen is voor alle leeftijden! Kinderen kunnen beginnen met saxofoonles vanaf ongeveer 9 jaar (als de handen groot genoeg zijn). Ook als je al wat ouder bent en geen ervaring hebt met muziek, kun je saxofoon leren spelen. Mijn motto is: je bent nooit te oud om te leren!  

Mijn naam is Lotte de Bruin en ik ben saxofonist, docent en dirigent. Van jongs af aan speel ik saxofoon en dat vind ik nog steeds één van de leukste dingen om te doen. Als saxofoondocent ben ik werkzaam bij verschillende muziekverenigingen en organisaties. Naast lessen organiseer ik ook saxofoonworkshops over techniek, ademhaling, articulatie, klankvorming en ondersteun ik bij het vinden van een geschikte saxofoon, mondstuk en/of riet. Verder treed ik op met mijn ensembles en bigband en ben ik dirigent van verschillende orkesten. 

In mijn lessen leer je de nodige basisvaardigheden en gaan we samen op zoek naar welke muziek jij graag wilt leren spelen. Ik vind het belangrijk dat je bezig bent met de muziek die jij leuk vindt en ik maak dus voor iedereen een op maat gemaakt lesprogramma. Ook als je al (veel) ervaring hebt, kun je bij mij terecht voor meer verdieping en verbetering van je vaardigheden. Wil je graag les of kijken of het wat voor je is? Neem vrijblijvend contact met me op. 

06 – 114 40 521