fbpx

Lotte de Bruin – Saxofoon

Lotte Bruin Saxofoon
(C) Foto: Aranka Kuiper

“Saxofoon spelen is waar het allemaal mee begonnen is en dat vind ik nog steeds één van de leukste dingen om te doen, thuis voor mezelf, maar vooral samen met anderen.”

Als saxofoondocent geef ik privéles en ben ik verbonden aan verschillende muziekverenigingen en organisaties

Naast de lessen organiseer ik ook saxofoonworkshops over techniek, ademhaling, articulatie, klankvorming en ondersteun ik bij het vinden van geschikte saxofoon, mondstuk en/of riet.

Saxofoon spelen is voor alle leeftijden! Kinderen kunnen beginnen met saxofoonles vanaf ongeveer 9 jaar. Het is namelijk belangrijk dat je handen groot genoeg zijn om bij de kleppen te kunnen. Wil je graag les? Neem vrijblijvend contact met me op.

06 – 114 40 521