fbpx

Dagbesteding

Key

Stel, je bent een (jong)volwassene met een psychische beperking, die er voor zorgt dat je helemaal vastloopt in het leven. Je bent gestopt met school, hebt geen werk, en geen noemenswaardige sociale activiteiten.  Je komt bijna niet meer buiten, en leeft meer ’s nachts dan overdag.  Een nieuwe studie of (vrijwilligers)werk is een stap te ver, want daarvoor ontbreekt het je op dit moment echt aan zelfvertrouwen… Eigenlijk zou je dus weer iets te doen moeten hebben, een activiteit die er voor zorgt dat je andere mensen tegenkomt, en waarvoor je je bed en je huis uit kunt komen.

Waar je je ding in kwijt kunt, is muziek. Je zingt, bespeelt een instrument, of schrijft zelfs je eigen liedjes. Zou het niet fijn zijn als er een plek zou zijn waar je die passie ongedwongen met anderen kunt delen?

Die plek is er in Groningen. Graag stellen wij u Muziek Organisatie Noord voor als zorgverlener binnen Groningen. We werken zowel op PGB-basis, als met Zorg in Natura voor bepaalde delen van de gemeente Groningen.

Natuurlijk draait het bij ons niet alleen om muziek maken. Activiteiten zijn ook schoonmaken, controleren, repareren en meer van dat soort dingen die je in elk bedrijf tegenkomt. Maar heb je dat af en wil je (alleen, of misschien samen met anderen) muziek maken, dan zijn al onze faciliteiten beschikbaar.  Toetsen, drums, gitaar, zang, alles is mogelijk.  En aangezien de drukte ’s avonds is, is het overdag een prikkelarme omgeving, waarin je gewoon jezelf kunt zijn.

Uiteindelijk zou je zelfs bij ons op het podium kunnen staan, en jouw talenten uitdragen naar anderen.

Meer informatie ? Neemt u contact op met MON via info@monoord.nl

Muzieawbz-logok Organisatie Noord is een toegelaten Zorginstelling volgens de WTZi (AWBZ-erkenning).

Muziek Organisatie Noord is aangesloten bij Paletzorg.paletzorg_logo

klachtenportaal zorg - logo

Klachtenregeling Zorg via Klachtenportaalzorg.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden Zorg.

AGB-Code: 73-736532