fbpx

2 koor/orkestruimtes

In de “orkestruimte” kan corona-proof gerepeteerd worden met ongeveer 50 personen op anderhalve meter, met voldoende ventilatie. Momenteel is deze echter ‘s avonds alleen nog maar beschikbaar op vrijdag en/of zondag.

MON is sinds 2018 voorzien van 2 nieuwe zalen, specifiek gericht op de huisvesting van koren en orkesten.

Deze zalen zijn respectievelijk 54 m2 (“koorruimte”) en 200 m2 (“orkestruimte”). De plafondhoogte van de zalen is 4 meter en de zalen zijn akoestisch gedempt, waarbij de demping deels zelf te bepalen is. De zalen zijn voorzien van een hardhouten vloer (“keroewing”). In beide zalen is standaard een geluidsinstallatie aanwezig.

In de “koorruimte” en de “orkestruimte” is een akoestische piano beschikbaar. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een volledige backline te plaatsen. De afmetingen van de koorruimte zijn 9 x 6 meter.

Vanuit de “orkestruimte” kunnen UTP opnames gemaakt worden door Firecrate Recording Studios. De afmetingen van de “orkestruimte” zijn 19 x 11 meter.

Tevens wordt de “orkestruimte”, soms ook in combinatie met het Muziekcafé, verhuurd voor feesten en partijen. Voor meer informatie over zaalverhuur kunt u contact opnemen met MON.