fbpx

Muziekschool – Noord Nederland

Bij Muziek Organisatie Noord geven momenteel 14 docenten muziekles in verschillende disciplines, zoals drums, zang, DJ, saxofoon, cello, djembé, hoorn en klarinet.

Een mooie mix van lichte – en klassieke muziek.

Zodoende is het idee ontstaan om een collectief te starten van muziekdocenten die bij MON muziekles geven: Muziekschool – Noord Nederland. Iedere muziekdocent is zelfstandig en hanteert eigen tarieven en openingstijden, maar samenwerken biedt ook veel voordelen, zoals gezamenlijke werving, gezamenlijk inkopen van materiaal en gezamenlijk uitvoeren van projecten zoals bandavonden, bandcoaching, presentaties en voorspeelmiddagen of – avonden.

Om het één en ander gesubsidieerd te krijgen is Stichting Muziekvrienden Groningen (SMG) actief. Muziekschool – Noord Nederland kan een subsidie-aanvraag voor projecten via de SMG indienen.

MON doet er zelf nog een schepje bovenop en biedt muziekdocenten die een lesruimte huren bij MON en die zich aansluiten bij het collectief Muziekschool – Noord Nederland korting op de huurprijs van de lesruimte.

En “last but not least”: MON organiseert meerdere projecten waarvoor ook het collectief Muziekschool – Noord Nederland zal worden ingezet, zoals het Fonds voor Beginnende bands en de Sociale Activering.

Mocht je ook als ZZP-er les willen geven bij MON, dan kan dat natuurlijk. Er is nog plek voor ongeveer 10 docenten. Je kunt dan ook meedraaien in de projecten van MON. Neem gerust contact op met MON via info@monoord.nl. Zet in het onderwerp balkje “muziekschool MON” en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ruud de Vries
Directie MON

<< Terug naar Projecten van MON