fbpx

13 Oefenruimtes

foto6

De oefenruimtes worden verhuurd aan muzikanten en variëren van 20 m2 tot 42 m2. Dat kunnen solisten, ensembles of muziekgroepen zijn. De oefenruimtes zijn allemaal gelijkwaardig gebouwd, en daarmee op dezelfde wijze geïsoleerd, klanktechnisch gedempt, geventileerd en verlicht, maar de uitrusting van de oefenruimtes is gedifferentieerd. Evenals de grootte van de oefenruimtes. Sommige oefenruimtes zijn verbonden met de studio in MON. Bands kunnen van hun oefensessie zogenaamde UTP opnames laten maken.
De oefenruimtes worden qua uitrusting in twee smaken aangeboden: “leeg” en “standaard”.

Een lege ruimte is voorzien van een standaard zanginstallatie, met drie microfoons, een mengpaneel en twee zangspeakers. Afhankelijk van de grootte van de ruimte behoort een floormonitor bij de inventaris.

Oefenruimte leeg

oefenruimteleeg

Een lege ruimte is voorzien van een standaard zanginstallatie, met drie microfoons, een mengpaneel en twee zangspeakers. Afhankelijk van de grootte van de ruimte behoort een vloerventilator bij de inventaris.

De lege ruimtes hebben een zanginstallatie bestaand uit:
–          LEM/Alto actieve zangspeakers
–          Yamaha/Alto mengpaneel 12 of 16 kanaals
–          XLR-XLR kabels
–          Shure SM 58 microfoons
–          K&M microfoonstandaards

Oefenruimte standaard

Een standaard ruimte is voorzien van een standaard zanginstallatie, met drie microfoons, een mengpaneel en twee zangspeakers, een vijfdelig drumstel, twee gitaarversterkers en een basversterker.

De standaard ruimtes hebben naast de zanginstallatie een backline bestaand uit:

– Pearl ERX 5-delig slagwerk
– Istanbul bekkens (apart te huur)
– Hartke HA 2500 Bass-top
– Hartke VX410 Bass-kabinet
– Marshall/Randall/Fender combo (75 tot 100 watt)