Crowdfunding

Eindelijk! De crowdfundingcampagne is op onze open dag van start gegaan. Nu gaat het echt los. Wij willen met deze campagne een substantieel bedrag ophalen. Doel is het pand in eigendom krijgen en ons concept verder uitrollen zodat jullie nog meer faciliteiten tot je beschikking krijgen. Jullie bijdrage hoe klein ook, kan het verschil maken in het behalen van ons doel. Dat kan door middel van een investering in de crowdfunding, de investering wordt omgezet in aandelen en daarmee krijg je een klein eigendomsrecht in MON.

Ook bijzonder! Naast het rendement op aandelen (4%) doen wij het uiteraard niet voor niets: MON biedt speciaal voor jullie een tegenprestatie aan in de vorm van een goodie, deze bestaan uit (afhankelijk van je investering) extra oefenuren of koffie- of bierkaarten.

Doe met ons mee en wordt mede-eigenaar van MON !

Meedoen kan al vanaf het kleine bedrag van € 20.

Dus ga naar

www.erzitmuziekinmon.nl

en klik op investeer.

Als je hier klikt, vind je nog meer informatie en kun je ook investeren!

Veelgestelde vragen en de antwoorden kun je hier vinden.

Opening van de Pento AC ruimte

Muziek Organisatie Noord

Muziek Organisatie Noord is een muziekcentrum in Groningen met 12 oefenruimtes, 1 grote koorruimte, opname studio, 4 lesruimtes, cafe met podium en meer…
 

MON is opgezet om de “muziek scene” in Groningen en omgeving alles onder 1 dak aan te kunnen bieden. Kwaliteit, prijs, gezelligheid en toewijding staan hoog in het vaandel bij MON. Je kunt hier dus (bijna) alles op het gebied van muziek doen en vinden.

Regelmatig organiseert MON ook evenementen op het gebied van muziek en biedt ons podium ruimte aan grotere en kleinere bands.

 

132427_795678737111207_8533656466330053198_o

 

Graag tot ziens in MON!