fbpx

2024

Graag wil ik een aantal zaken met jullie delen, zoals de nieuwe ontwikkelingen, kansen en uitdagingen…én…de prijsaanpassingen.

Nieuwe ontwikkelingen, kansen en uitdagingen.

Het nieuwe jaar biedt nieuwe kansen én nieuwe uitdagingen! Voor MON betekent dit dat we ons nóg meer gaan richten op de feesten, workshops, partijen, evenementen en concerten. Naast het dansen en musiceren.

Om dit allemaal goed te kunnen faciliteren gaan we de vloeren in de orkestruimte en het café in de loop van de lente van 2024 (of misschien zelfs eerder) aanpakken, zodat er ook eten genuttigd kan worden op de vloeren zonder schade.

Daarnaast willen we het smoelwerk van MON upgraden: jullie hebben waarschijnlijk al gezien dat de aanblik van het pand van MON verandert: het pand is gereinigd en  wordt gespoten rond april 2024 in de kleuren zwart en rood (gestreept). Daarnaast hebben we nieuwe kozijnen laten plaatsen en komen er nieuwe rolluiken te hangen.

Een nieuw (verlicht) uithangbord hebben we in oktober al laten plaatsen. Verder zal er op de parkeerplaats meer verlichting komen en zal ook het pand beter verlicht worden aan de buitenkant.

Tenslotte zal het afdakje weer teruggeplaatst worden en zal het terras aangekleed worden en komen er mooie zinken regenpijpen te hangen.

Prijsaanpassingen.

Ook dit jaar word ik genoodzaakt om de prijzen te verhogen. De redenen daarvoor zijn de volgende:

  • Forse verhoging personeelskosten met 30%;
  • Loslaten prijsplafond voor energie: we krijgen een verhoging van ongeveer 40% voor de kiezen;
  • De prijzen van de grondstoffen: koffie/thee en bier worden behoorlijk duurder;
  • Er komt een suikertax aan in 2024.

Wat betekent dit voor de klant van MON:

  • De huurprijs van oefenruimtes wordt verhoogd met 4,5 % (inflatiecorrectie);
  • De huurprijs van de opbergruimte wordt verhoogd met 4,5 % (inflatiecorrectie);
  • De horecaprijzen gaan omhoog
  • De zaalhuur voor feesten/partijen en workshops wordt verhoogd

Kortom: veel te doen, veel uitdagingen, maar ook: veel kansen!

Ik wens je namens Team MON en namens mezelf goede feestdagen, een fijne jaarwisseling en vooral veel geluk en gezondheid in 2024.

Ruud de Vries

Directie MON