fbpx

Help ons door de Corona-crisis

We merken het allemaal, we zitten midden in de Corona-crisis, en we hebben onze verantwoordelijkheid genomen door jouw favoriete oefencentrum voor minimaal 3 weken volledig te sluiten. Geen gemakkelijke beslissing, maar naar ons idee de enige optie. We zijn in “lockdown”. Maar, dat houdt voor ons ook in dat we 3 weken geen  inkomsten hebben. Muziek Organisatie Noord houdt namelijk haar eigen broek op, we krijgen geen enkele subsidie en werken alleen met betaalde krachten. We moeten het verdienen met de verhuur en de inkomsten van de horeca. En beide liggen plat.

Het mag duidelijk zijn dat het ook voor ons (en niet alleen voor ons..) moeilijke weken worden.

Denk je nou: “als ik ging repeteren, was ik x bedrag kwijt aan mijn barrekening” en je kunt het missen, denk dan misschien aan ons en help ons door deze tijd.

Je kunt ons financieel ondersteunen door een bedrag te doneren. Dat mag natuurlijk een groot bedrag zijn, maar ook met een klein bedrag zijn we blij. Bedenk zelf wat je wilt doneren.

Je kunt op twee manieren doneren, vanaf je gewone bankrekening door middel van iDeal (via betaalsite Mollie), of met Paypal/creditcard door middel van Paypal.

Of als je liever iets rechtstreeks op de bankrekening stort, stuur even een mail naar info@monoord.nl

Doneren met iDeal

Kies je bedrag, stuur ons eventueel een bericht en druk op de knop doneren. Je donatie wordt veilig verwerkt op het betaalplatform Mollie.

Bericht

Bedrag *Alvast bedankt!


Of je kunt…

 

Doneren met Paypal

Druk op de knop “doneren” en log in met je Paypal-account. Je kunt daarna het door jou gewenste bedrag kiezen.

 

 
Of scan de QR-code