fbpx

Oefenruimte adopteren?

Heb je altijd al je bandnaam/logo, bedrijfsnaam/logo of eigen naam op de deur van één de oefenruimtes van MON willen hebben? Dat kan nu! Adopteer een oefenruimte en feest met ons mee als er weer evenementen georganiseerd mogen worden. Lees onder de foto gauw verder.

Hoe adopteer je een oefenruimte?

Maak het adoptiebedrag ad. € 250,00 over op IBAN NL47INGB0004768373 t.n.v. Muziekcentrum Groningen. Vermeld daarbij ‘Adoptie oefenruimte en je naam’. Stuur vervolgens een e-mail naar info@monoord.nl met als onderwerp ‘Adoptie oefenruimte’. Vermeld daarin je (band)gegevens. Geef daarbij ook aan hoe je gepresenteerd wilt worden op de deur. Heb je al een logo of ontwerp? Stuur deze dan mee. Zorg ervoor dat het digitale bestand van goede kwaliteit is in een hoge resolutie.

De adoptie is in de eerste instantie voor één jaar. Daarna gaan we kijken hoe we verder gaan.

Wanneer er weer grote evenementen georganiseerd mogen worden (na Corona), gaat MON een groot feest organiseren voor alle adoptanten. Dit is inclusief hapjes en drankjes. De bands die een oefenruimte hebben geadopteerd, krijgen dan ook de mogelijkheid om live te spelen op het grote podium in Café MON.